Een 9-Persoons bus nodig? Vertrouwd en voordelig huren.

Als je met een groot gezin of groep mensen op pad wenst te gaan huur dan een 9 persoons bus en ga vertrouwd en goedkoop op pad. Als je een 9 personen in een auto op pad gaat voorkom je  al het ongemak dat gepaard gaat met openbaar vervoer en het is goedkoper dan met meerdere kleine auto’s te rijden. Tevens is het gezelliger en beter voor het milieu. Bmobility heeft verschillende uitvoeringen en helpen u graag op weg.

Een 9 persoons bus huren werkt eenvoudig!

U kunt bij Bmobility.nl snel en betaalbaar een bus huren. Wij zijn een lokale en betrouwbare partner voor al uw mobiliteit en zonder ingewikkelde huurvoorwaarden. De huurovereenkomst is  goed leesbaar zodat er geen onduidelijkheden zijn. Het reserveren, ophalen en retourneren werkt snel en eenvoudig  zodat u snel op pad bent met een praktische en ruime 9 persoons bus. Al onze auto’s voor personenvervoer zijn met all wheater banden en airco uitgerust zodat u comfort, luxe en veiligheid zal ervaren.  Dus wanneer u met een gezelschap tot 9 personen een dag of langere tijd op stap wilt  dan helpen wij u graag op weg.

Bij Bmobility.nl kun je een 9 persoons bus huren voor verschillende privé- of zakelijke doeleinden. Wij hanteren hier standaard een kilometer vrije voet van 200 km per dag.  Een 9-persoons bus huren is handig wanneer u bijvoorbeeld met een aantal vrienden een uitje hebt of met collega’s naar een congres of beurs wilt reizen.

Reserveer eenvoudig online:

U kunt online 24/7 reserveren, selecteer voertuig en klip de datum aan en laat u contactgegevens even achter. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een bevestiging. Heeft u vragen dan kunt u bellen of e-mail versturen. De auto kan ook weer 24/7 worden neergezet middels afstortkluis voor de sleutel.

Wij proberen u zoveel mogelijk te ontzorgen maar indien u naar het buitenland gaat controleer dan de betreffende voorwaarden op bijvoorbeeld de website van de Anwb.