Personenbus huren

9 persoonsbus huren voor je business trip?

of huur je een bus voor je vakantie?

Een personenbus huren als je met meerdere personen op pad wil kan met een b rijbewijs tot  max 9 personen. Het huren van een 9 persoonsbus werkt eenvoudig en de ruimte en hogere zit is de reis comfortabel en kan ook nuttig gebruikt worden.

U kunt een personenbus huren voor een zakelijk uitje of om met vrienden of familie comfortabel op reis te gaan. Bagageruimte is er voldoende en een personenbus is een ideale manier voor veel doeleinden. Het openbaarvervoer of een normale personenauto kent zijn voordelen en natuurlijk zijn er in deze tijd maatschappelijke overwegingen. Een personenbus maakt het mogelijk om bewust en nuttig onderweg te zijn. Het is duidelijk dat je niet voor meerdere mensen een kaartje hoeft te kopen en maar 1 keer de brandstofkosten of uitstoot hebt en dat maakt de huidige personenbus een van de duurzaamste oplossingen om op pad te zijn. 

9 persoonsbus huren
Kalender word geladen……
Powered by Booking Calendar

9 persoonsbus huren

€135 per dag huur

Als u met meerdere mensen op pad gaat huur dan een 9 persoonsbus. Of het nu gaat om een business uitje of een vakantie gaat,  met een ruime bus voor 9 personen gaat u comfortabel.  Prijs is incl. BTW en 150 km vrij per dag. Weekend €229,00 incl. BTW en incl. 200 km.

Zaterdag € 145,00 incl. BTW en Weekprijs € 789 en is incl. 900 km vrij.
Meerprijs per km € 0,25  inzittenden verzekering € 7,25 per dag.

Vakantie aanbiedingen

Bij de 6 en 9 persoon busje hanteren we vakantie aanbiedingen die kilometer vrij zijn.

Prijzen

Alle prijzen zijn netto en exclusief verreden brandstof. Prijs, model en conditiewijzigingen voorbehouden.

Extra informatie

Borg € 350, per pin te voldoen, Eigen risico à € 1.500 te verlagen voor € 15 per dag dan € 500.

Huur eenvoudig een 9 persoonsbus !

Je lokale autoverhuurder, en dat is Bmobility.nl is klantgericht en je huurt bij ons dus snel en betaalbaar een 9 persoons bus zonder ingewikkelde voorwaarden. Je hebt je eigen chauffeur  en kunt met een gezelschap tot 9 personen op pad. De mobiliteitskosten zijn hierdoor, per persoon laag en de reis is vaak gezellig en comfortabel. De ruime bussen hebben voldoende bagageruimte en een ruime zit.

U kunt een bus 24/7 online reserveren en ook het terugbrengen kan door een sleutel afstortkluis 24/7. Wij helpen u graag comfortabel en veilig op weg. Mocht u een vraag hebben dan kunt u ons altijd een e-mail of app sturen maar bellen kan ook. Tijdens de openingstijden kan dat en mochten we druk zijn spreek dan even in of stuur een e-mail.

Wenst u tips over autohuur, klik :….https://radar.avrotros.nl/hulp-tips/hulpartikelen/item/zes-tips-voor-autohuur/   

Busje huren

Bestelbus

Bestelbus huren

Bestelwagen

Bestelbus huren

Bakwagen

9 pers. bus huren

Personenbus

Personenbus of bedrijfswagen, busje huren regio Arnhem