9 persoonsbus huren

9 persoonsbus voor je business trip nodig?

of huur je een bus voor je vakantie?

Voor het vervoeren van meerdere personen kunt u met een b rijbewijs met 9 personen op pad. Door de ruimte en hogere zit is een reis comfortabel en kan nuttig gebruikt worden.
U kunt een bus huren voor een zakelijk uitje of om met vrienden of familie comfortabel op reis te gaan. Bagage ruimte is er voldoende en een personenbus is een ideale manier voor veel doeleinden. Het openbaar vervoer of een normale personenauto kent zijn voordelen en dat natuurlijk dat je niet voor meerdere mensen een kaartje hoeft te kopen en maar 1 keer de brandstofkosten hebt. 

9 persoonsbus huren
Kalender word geladen……
Powered by Booking Calendar

9 persoonsbus

€125 per dag huur

Als u met meerdere mensen op pad gaat huur dan een 9 persoonsbus. Of het nu gaat om een business uitje of een vakantie gaat,  met een ruime bus voor 9 personen gaat u comfortabel.  Prijs is incl. BTW en 200 km vrij per dag. Weekend €189,00 incl. BTW en incl. 300 km.

Zaterdag € 135,00 incl. BTW en incl. 200 km.
Weekprijs € 7199 en is incl. 1000 km vrij.
Meerprijs per km € 0,24 inzittenden verzekering € 7,25 per dag.

Vakantie aanbiedingen

Bij de 6/7 en 9 persoon busje hanteren we vakantie aanbiedingen die kilometer vrij zijn.

Prijzen

Alle prijzen zijn netto en exclusief verreden brandstof. Prijs, model en conditiewijzigingen voorbehouden.

Extra informatie

Borg € 250, per pin te voldoen, Eigen risico à € 1.500 te verlagen voor € 15 per dag dan € 500.

Huur eenvoudig een 9 persoons bus!

Je lokale autoverhuurder, en dat is Bmobility.nl is klantgericht en je huurt bij ons dus snel en betaalbaar een 9 persoons bus zonder ingewikkelde voorwaarden. Je hebt je eigen chauffeur  en kunt met een gezelschap tot 9 personen op pad. De mobiliteitskosten zijn hierdoor, per persoon laag en de reis is vaak gezellig en comfortabel. De ruime bussen hebben voldoende bagageruimte en een ruime zit.

U kunt een bus 24/7 online reserveren en ook het terugbrengen kan door een sleutel afstortkluis 24/7. Wij helpen u graag comfortabel en veilig op weg. Mocht u een vraag hebben dan kunt u ons altijd een e-mail of app sturen maar bellen kan ook. Tijdens de openingstijden kan dat en mochten we druk zijn spreek dan even in of stuur een e-mail.

Busje huren

Bestelbus

Bestelbus huren

Bestelwagen

Bestelbus huren

Bakwagen

9 persoonsbus huren

Personenbus