bestelbus

Bestelbus huren eenvoudig online 24/7

Huur je bestelbus bij Bmobility.nl . Vertrouwd voordelig huren doe je bij je lokale verhuurder. Klantgericht en met de service die u mag verwachten bij Bmobility bent u aan het juiste adres of het nu gaat om een Bakwagen, bestelbus huren Arnhem of busje voor 9 personen.  Al onze bedrijfswagens mag je met een rijbewijs B rijden je hebt dus geen speciaal rijbewijs nodig. Wij proberen online een zo goed mogelijk beeld te schetsen maar als je een vraag hebt neem dan gerust even contact op.

Goedkoop huren
Kalender word geladen……
Powered by Booking Calendar

Bestelbus huren

Vanaf €65

Busje huren bij Bmobility.nl . Heb je een bestelbus of bedrijfswagen nodig? Of het nu voor privé of zakelijk gebruik is, wij hebben altijd wel een passende oplossing voor je. Reserveren is heel eenvoudig en dit kan 24 uur per dag. Wens je er zeker van te zijn dat de juiste bestelbus beschikbaar is, reserveer dan online. Je kunt ook bellen naar 026-2141300 of een email naar ons sturen: info@bmobility.nl. Wij helpen je graag.

Prijzen

Voor een dagdeel betaalt u €65 incl. btw en 50km en voor een weekend rekenen wij €119. Zaterdag € 95 ,voor een week komt u op €495,-. Dagprijs € 85 incl. btw en incl. 100km meerkm 0,22. Neem gerust even contact op voor een exacte prijsopgave.

Informatie prijzen

Prijzen zijn exclusief btw en inzittende verzekering. Reserveren en annuleren is gratis.

Extra informatie

Borg € 250, per pin te voldoen, Eigen risico à € 1.500 af te kopen voor € 15 per dag dan € 500.

Afmetingen

5m3 2,4m vloerlengte 1,7m breed en 1,4m hoog
11m3 3+m vloerlengte 1,8m breed en 1,9m hoog
20m3 4+m vloerlengte 2.1m breed en, 2,1m hoog

Busje huren

Bestelauto

Bestelbus huren

Bestelwagen

Bestelbus huren

Bakwagen

9 pers. bus huren

Personenbus

Verhuisbus huren regio Arnhem

Een verhuisbus huren is heel eenvoudig. Het meeste werk bij een verhuizing zit in het inpakken en loshalen, ben je eenmaal zover dan kunnen de verhuisdozen en grotere spullen eenvoudig in een verhuisbus. Voor zaken die in je personenauto passen adviseren we de kwetsbare spullen daarin veilig te vervoeren. Je kunt dit in alle rust doen en in een verhuisbus of bakwagen staan veel meer spullen die kunnen omvallen. Wij bieden verschillende type verhuisauto’s- en bestelbusjes dus er is altijd wel een passende oplossing. Heb je veel spullen te vervoeren? Kies dan bijvoorbeeld voor een bakwagen met laadklep. Deze verhuisauto heeft de grootste laadruimte die je met rijbewijs B mag rijden en waar je veel verhuisdozen en lange og hoge spullen in kwijt kan. Ga je studeren en uit huis wonen dan heb je met een wat kleinere bus wellicht een betere optie. We hebben ook verschillende mogelijkheid om het verhuizen eenvoudiger te maken. Zoals steekkarren, traplopers, hondje meubel plateaus, verhuisdekens.

Busje huren voor 1 dag of langer

Een bus huren voor een dag(deel) of een paar dagen of bewust in een weekend plannen. Busje huren in regio Arnhem is voor korte periode een lokale aangelegenheid, ook voor langer gebruik (langer dan 14 of 28 dagen) kan je een bestelbus huren bij Bmobility tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Personenbusje huren

Een personenbusje nodig voor 7 of 9 personen? Bmobility.nl helpt u graag op weg met onze ruime busjes voor het vervoer van een groter aantal personen. Bijvoorbeeld voor een business trip met meerdere personen, vakantie, groepsreizen of speciale gelegenheden.

Door een ruime zit en voldoende bergruimte kun je comfortabel op pad met meerdere personen.

Huren bij uw lokale specialist

Bij Bmobility.nl huur je tegen scherpe en transparante voorwaarde eenvoudig je bestelbus of bakwagen. Bij bedrijfswagen verhuur werken we op basis van kalenderdag dus t/m 23:59. Met andere woorden 1 huur dag is gelijk aan 1 kalenderdag, als er dus een nieuwe kalenderdag begint start er ook een nieuwe huurdag. Bij het huren van een busje geldt een standaard Eigen Risico in geval van diefstal of per schadegeval van de huurbus. Bij schade kan je denken aan krassen, deuken, lekke band, diefstal, etc. De hoogte van het Eigen Risico hangt af van de schade en of je jonger of ouder dan 21 jaar bent. Het standaard Eigen risico is € 1500 en het is mogelijk om het Eigen Risico en verlagen naar € 50

Busje huren wat is inclusief?

Naast de Bestelwagen die je meekrijgt krijg je ook een standaard WA- verzekering: met deze wettelijke aansprakelijkheidsverzekering is schade gedekt die je eventueel met de gehuurde bus aan derden zou veroorzaken.  

De schade inzittendenverzekering (OVI) is ook standaard inbegrepen. Deze verzekering dekt een inzittende (waaronder de bestuurder) wanneer deze schade oploopt na een ongeval.

Bij een daghuur heeft u 100km vrij en boven de 100km is er een prijs per meer gereden kilometer. Bij een dagdeel (blok van 4 uur in ochtend of middag) is dit 50km. Stel u rijdt 140 kilometer in een daghuur dan zijn er 40 meerkilometers.