bestelbus

Bestelbus huren eenvoudig online 24/7

Goedkoop huren
Kalender word geladen……
Powered by Booking Calendar

Bestelbus huren

Vanaf €65

Busje huren bij Bmobility.nl . Heb je een bestelbus of bedrijfswagen nodig? Of het nu voor privé of zakelijk gebruik is, wij hebben altijd wel een passende oplossing voor je. Reserveren is heel eenvoudig en dit kan 24 uur per dag. Wens je er zeker van te zijn dat de juiste bestelbus beschikbaar is, reserveer dan online. Je kunt ook bellen naar 026-2141300 of een email naar ons sturen: info@bmobility.nl. Wij helpen je graag.

Prijzen

Voor een dagdeel betaalt u €65 incl. btw en 50km en voor een weekend rekenen wij €119. Zaterdag € 95 ,voor een week komt u op €495,-. Dagprijs € 85 incl. btw en incl. 100km meerkm 0,22. Neem gerust even contact op voor een exacte prijsopgave.

Informatie prijzen

Prijzen zijn exclusief btw en inzittende verzekering. Reserveren en annuleren is gratis.

Extra informatie

Borg € 250, per pin te voldoen, Eigen risico à € 1.500 af te kopen voor € 15 per dag dan € 500.

Afmetingen

5m3 2,4m vloerlengte 1,7m breed en 1,4m hoog
11m3 3+m vloerlengte 1,8m breed en 1,9m hoog
20m3 4+m vloerlengte 2.1m breed en, 2,1m hoog

Busje huren

Bestelauto

Bestelbus huren

Bestelwagen

Bestelbus huren

Bakwagen

9 pers. bus huren

Personenbus

Busje of verhuiswagen huren in de regio?

Een busje nodig in de regio Arnhem? Huur dan bij uw regionale verhuurder Bmobility.nl autoverhuur. Wij helpen u graag op weg en dat met de service die u verwacht. Uw regionale verhuurder heeft ruime ervaring in het verhuren van bedrijfswagens en streeft dagelijks naar een optimale dienstverlening. Klanten bedienen we samen is het motto van de Autoverhuurders waarvan Bmobility.nl deel uit maakt. Met meer dan 30 vestigingen door Nederland zijn wij al jarenlange hét vertrouwde adres en de specialist op het gebied van bedrijfswagen verhuur. In onze vloot vindt u diverse handige bestelbussen en verhuiswagens die u kunt huren voor korte of langere termijn. 

Voor elke klus de juiste bus wij hebben in het wagenpark een bus voor elke klus. Of u nu op zoek bent naar een kleinere bestelbus of een grote verhuiswagen, bij Bmobility.nl zit u goed. Een groot voordeel van huren is dat u, per keer en afhankelijk van de hoeveelheid die u moet vervoeren, de juiste bus kunt kiezen. U als klant rijdt dan niet met een te grote bus en dit is goed voor de natuur maar ook voordeliger. Twijfelt u welke bus u nodig heeft neem gerust even contact met ons op. Wij kijken graag samen met u naar de juiste bus.

Tips kun je online vinden oa:  >>Autoweek

Bestelbus huren

Bij Bmobility.nl kunt u kiezen uit de diverse bedrijfswagen van klein tot aan een bakwagen van 20m3.  Groter kan ook maar dan is een C rijbewijs nodig. Met het gewone autorijbewijs (B) is onze 5m3 bestelbus bijvoorbeeld uitermate geschikt voor de kleinere klussen, terwijl u voor alle grote verhuizing beter voorbereid bent met onze ruime 20m3 bakwagen met laadklep. Bekijk snel onze wagenpark en ontdek welke bestelbus u het beste kunt huren in de regio Arnhem!

Handige verhuiswagen huren

Onze bestelbusjes zijn er in de diverse maten maar vraagt uw verhuizing of klus om veel volume?  Dan kunt u bij Bmobility.nl ook een ruime verhuiswagen huren. Onze Bakwagens beschikken niet alleen over een grote laadruimte, maar ook over een handige laadklep die het zware tilwerk voor u doet. De hoge en brede bakwagen zorgen voor voldoende ruimte en vlakke wanden waardoor uw spullen veilig kunnen worden vervoert.

Naast de verhuiswagen kunt u bij ons ook terecht voor het huren van een steekwagen of dekens. Maakt de klus vaak een stuk eenvoudige en lichter een bank of een stoel hoeft met het gebruik van een hondje een stuk eenvoudiger.