Bestelwagen

Bestelwagen huren
Kalender word geladen……
Powered by Booking Calendar

Bestelwagen huren

Vanaf €60

Spullen vervoeren voor privé of zakelijk gebruik? Wij hebben altijd wel een passende
oplossing voor je. Reserveer eenvoudig online en of neem telefonisch of per mail contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat u eenvoudig en verzorgd op weg kunt. . Wij hebben een breed aanbod aan bestelwagens 2m laadvloer of 3m of meer, 4 meter waarmee u de uw spullen kunt vervoeren.

Je reserveert een bestelbus inclusief verzekering. Snel & lokaal geregeld.

Prijzen

Voor een dagdeel betaalt u vanaf €60 en voor een weekend rekenen wij €109. Dagprijs € 79 incl 100km. Zaterdag € 89 en voor een week betaalt u €459,-.
Neem contact op voor een exacte prijsopgave.

Informatie prijzen

Prijzen zijn inclusief btw en inzittende verzekering. Reserveren en annuleren is gratis.

Extra informatie

Borg € 250, per pin te voldoen, Eigen risico à € 1.500 af te kopen voor € 15 per dag dan € 500. Meerkm € 0.20

Busje huren

Bestelauto

Bestelbus huren

Bestelwagen

Bestelbus huren

Bakwagen

9 persoonsbus huren

Personenbus

Bestelwagen huren

Naast het huren van een bestelbus kun je bij ons ook terecht voor een bakwagen of personenbus en bekijk dus de mogelijkheden ✓ Huur makkelijk en snel via Bmobility.nl.

Een bestelwagen huren in Arnhem

Voor kortere of langere tijd een bedrijfswagen of busje nodig? Dan kunt u bij Bmobility.nl al vanaf een dagdeel een bedrijfswagen huren waarmee u uit de voeten kunt. Van een dag tot week of langer een  busje huurt u bij uw regionale autoverhuurder altijd voordelig en vertrouwt! Voor u dus altijd de juiste bestelbus voor de klus!

Voor uw verhuizing een bedrijfswagen nodig?

Gaat u verhuizen? Dan huurt u voor een dag of een paar dagen u bij ons eenvoudig een bus zodat u met een gerust hart al uw spullen en inventaris veilig verhuist. Gaat u bijvoorbeeld op kamers wonen dan is een klein tot middelgroot model busje vaak de bus waarmee uit de voeten kunt. Heeft u grotere meubels die u wilt vervoeren, dan heeft u waarschijnlijk een middelgroot tot groot busje nodig. Maak uw verhuizing eenvoudig met bijvoorbeeld een steekwagen of hondje. Zo kunt u bij ons naast een verhuiswagen ook alle verder benodigde verhuisartikelen huren. Denk aan steekwagen, traplopers, meubelplateau’s, hondjes en verhuisdekens. 

Voordelig een busje huren bij Bmobility.nl

Een busje huren hoeft helemaal niet duur te zijn. Het grote voordeel van huren is dat u zo klein en kort of lang als u wenst een bus kunt gebruiken. Door de flexibiliteit en sleutelkluis oplossingen proberen we onze dienstverlening zo  optimaal mogelijk te maken. Reserveer uw bus direct eenvoudig online!

Voor langere tijd een Bestelwagen huren

Ook als u voor langere tijd een bestelbus wilt huren, heeft Bmobility.nl een passende oplossing. Met shortlease heeft u geen vast contract en dus optimale flexibiliteit.. U rijdt een bedrijfswagen en heeft geen gedoe met onderhoudskosten of verzekering maar ook geen vaste verplichting. Online kiest u direct de gewenste bus, of bedrijfswagen selecteren en de tijdsduur bij uw reservering aangeven

Ook zakelijk een bestelbus huren

Wanneer u een eigen bedrijf heeft en in het bezit bent van een kvk nummer dan kunt natuurlijk de btw verrekenen. Wij factureren digitaal maar ook uitgifte en inname gaan per email. Informeer voor de tarieven en de voorwaarden op 026-2141300 of stuur een email naar info@bmobility.nl

Busje huren in Arnhem

Een bus huren in Arnhem is eenvoudig. Online huurt u 24/7 een bestelbus of verhuiswagen voor een goede prijs en met de beste prijs/kwaliteit verhouding. U vindt Bmobility.nl autoverhuur aan de Mollevite 26 in Westervoort. Wij zitten tussen Arnhem en de Ikea in  Duiven in en vlak bij een bushalte en treinstation. Hier bent u aan het juiste adres voor het huren van een bedrijfswagen