Bestelwagen

Heeft u voor kortere of langere tijd een bedrijfswagen nodig? Een bedrijfswagen Huren kan eenvoudig en voordelig, wij hebben voor ieder transportprobleem de juiste oplossing. Wij bieden een ruime keuze uit een divers wagenpark voor zowel bedrijven als particulieren. Van busje tot bakwagen  altijd de juiste bedrijfswagen! Of het nu gaat om transportdiensten of personenvervoer, bij Bmobility.nl Bedrijfswagenverhuur  bent u aan het juiste adres.

Bedrijfswagen huren
Kalender word geladen……
Powered by Booking Calendar

Bestelwagen huren

Vanaf €65

Spullen vervoeren voor privé of zakelijk gebruik? Wij hebben altijd wel een passende
oplossing voor je. Reserveer eenvoudig online en of neem telefonisch of per mail contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat u eenvoudig en verzorgd op weg kunt. . Wij hebben een breed aanbod aan bestelwagens 2m laadvloer of 3m of meer, 4 meter waarmee u de uw spullen kunt vervoeren.

Je reserveert een bestelbus inclusief verzekering. Snel & lokaal geregeld.

Prijzen

Voor een dagdeel betaalt u vanaf €65 en voor een weekend rekenen wij €119. Dagprijs € 85 incl 100km. Zaterdag € 95 en voor een week betaalt u €495,-.
Neem contact op voor een exacte prijsopgave.

Informatie prijzen

Prijzen zijn inclusief btw en inzittende verzekering. Reserveren en annuleren is gratis.

Extra informatie

Borg € 250, per pin te voldoen, Eigen risico à € 1.500 af te kopen voor € 15 per dag dan € 500. Meerkm € 0.22

Busje huren

Bestelauto

Bestelbus huren

Bestelwagen

Bestelbus huren

Bakwagen

9 pers. bus huren

Personenbus

Maak uw verhuizing eenvoudiger

Is er een verhuizing op komst? Op heeft u spullen te vervoeren of het zakelijk drukker en behoefte aan extra capaciteit?  Dan kunt u bij ons een bestelbus huren waarmee u al uw meubels en spullen veilig kunt vervoeren. Dit maakt de klus een stuk gemakkelijker. Als u de keuze maakt voor één van onze grote bestelbussen, hoeft u maar enkele keren heen en weer te rijden. Dit kost minder tijd en minder brandstof. Heeft u minder spullen dan kan een kleinere bestelbus natuurlijk ook. Huren kan voor een dag of langere periode en naast de periode kan dus ook de grote van de bedrijfswagen zo optimaal mogelijk.

Welke bedrijfswagen is er voor u

We hebben verschillende bestelbussen in ons assortiment. Alle bestelbussen zijn te besturen met B-rijbewijs. De bestelbussen hebben verschillende inhoudsmaten. Zo heeft de kleinste bestelbus een inhoud van 5 m3 en de grootste een inhoud van 20 m3. Hierdoor zit er altijd een bestelbus tussen welke past bij de klus die u moet uitvoeren. Wilt u een bestelbus huren? De bestelbussen zijn te huren vanaf één dag, een weekend, een week of shortlease voor een aantal maanden. De verhuurprijzen van de bestelbussen zijn inclusief 100 vrije kilometers per dag en altijd  exclusief diesel/brandstof. Bij aflevering van de bestelbus wordt de bus met een volle brandstoftank geleverd en dient zo ook weer te worden ingeleverd. Aftanken door ons kan ook is met € 5 aftankkosten.

Brede vloot

We hebben verschillende bestelbussen waar u gebruik van kunt maken. Bent u bezig om kleine bestellingen te vervoeren? Dan kunt u kiezen voor een bestelauto met een laadvermogen van 500 kg. Bij deze auto kunt u gebruik maken van zowel de zijdeur als de achterdeur, om de ruimte in de auto optimaal te benutten. Heeft u een bestelbus nodig voor een grotere klus? Dan kunt u kiezen voor de bakwagen 20 m3. Deze bussen hebben respectievelijk een laadvermogen van 1100 kg en 750 kg. De bestelbus van 20 m3 heeft het gemak van een laadklep, zodat grote spullen makkelijk en snel ingeladen kunnen worden.

Huren van een bestelbus

Als u een bestelbus wilt huren, vergeet dan niet om een rijbewijs én paspoort of identiteitskaart mee te nemen. Daarnaast zullen we het ook altijd hebben over het eigen risico en het verlagen daarvan. Het eigen risico bedraagt €1500,- per gebeurtenis. Deze is te verlagen naar €500,- voor afzonderlijke bedragen per bestelbus. We adviseren u graag over deze mogelijkheden, zodat u altijd veilig de weg op kunt. Heeft u daarnaast nog vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Dan kunt u altijd contact opnemen. Tel 026-214 13 00 e-mail sturen naar info@bmobility.nl. Uw vraag wordt dan zo snel mogelijk beantwoordt.

Hoe een bedrijfswagen te huren?

Heeft u een bestelwagen nodig? Dan bent u aan het goede adres bij Bmobility.nl bedrijfswagenverhuur. Bij ons kunt u gemakkelijk een bestelbus huren door het maken van een online reservering. U selecteert de bus, datum en uw en overige info en wij verwerken u aanvraag dan tijdens openingstijden en bevestigen dit middels e-mail en/of app. Bij het huren van een bestelbus dient u borg te betalen. Bekijk de betreffende info op de site als ook de algemene voorwaarden.